• guide

PYG på METALLOOBRABOTKA 2024

Metalloobrabotka messen 2024 arrangeres i Expocentre Fairgrounds, Moskva, Russland i løpet av 20. til 24. mai 2024. Den samler over 1400+ utstillere, inkludert ledende produsenter, leverandører og 40 000+ besøkende fra hele verden.Metalloobrabotka rangerer også blant verdens topp ti ledende maskinverktøymesser.Vårt selskap -PYG- ta del på denne messen som en profesjonell lineær guideprodusent og presentere kvalitets- og salgsprodukter som f.eksball lineære guideroglineære rulleskinner.

METALLOOBRABOTKA 2024 1

Metalloobrabotka-messen 2024 er den 24. internasjonale spesialutstillingen for utstyr, instrumenter og verktøy for metallbearbeidingsindustrien, som også er den største i Øst-Europa og CIS-messen for global maskinverktøyindustri og toppmoderne metallbearbeidingsteknologi.

METALLOOBRABOTKA 2024 4

Profesjonelle besøkende representerer maskinbygging, forsvarsindustri, luftfart og romfartssektorer, tung maskinbygging, produksjon av rullende materiell, industriell robotikk,automasjonog så videre.Tallrike besøkende og kunder viser stor interesse for PYG lineære guider-produkter, vi setter pris på deres gunst og anerkjennelse av vårehøy presisjonprodukter og ha en vennlig og dyp kommunikasjon med mange besøkende.


Innleggstid: 22. mai 2024